Nieuws

Open op zondag en de openstaande vacatures

Wij zijn heel blij dat we voortaan op de zondag open mogen. Zo hoeft u niet meer voor een dichte deur te staan. Op zon-en feestdagen zijn de openingstijden voortaan 10:00 - 18:00 uur, tenzij anders aangegeven.

Nu we meer open zullen zijn, zijn we op zoek naar nieuwe collega's. We hebben op alle afdelingen in de winkel vacatures open staan. Hieronder staat een korte opsomming. Op de pagina vacatures, kunt u de uitgebreide informatie vinden en kunt u direct solliciteren. 

Vacatures: 
Caissières (parttime, m/v): Het gaat hierbij om gemiddeld 20 a 30 uren
Caissières (hulpkrachten, m/v): het gaat hierbij om gemiddeld 6-9 uren, we zoeken medewerkers die kunnen werken in het weekend en minimaal 1 avond.
Teamleider Verkoopafhandeling (kassa): we zoeken een afdelingsverantwoordelijke m/v voor onze kassa afdeling. Het gaat om een functie van 36 uur. We geven de voorkeur aan een sollicitant met ervaring op deze afdeling.
Verkoopmedewerkers (hulpkrachten) : voor de afdeling deli, kaas en brood. Die kunnen werken  in het weekend en minimaal 1 avond
Verkoopmedewerker (parttime) voor de afdeling deli, kaas en brood. Het gaat om een functie van 24-32 uur. We geven de voorkeur aan een sollicitant met ervaring op deze afdeling.
Vulploegmedewerkers (hulpkrachten): het gaat hierbij om 6-12 uren per week. We zoeken medewerkers die meerdere avonden kunnen werken vanaf 18:00 uur en die beschikbaar zijn in het weekend! 

Reageren kan tot en met 15 maart 2017