Nieuws

Sporten bij Albert Heijn Joure

Albert Heijn Joure gaat sporten! 
Ben je met jouw sportclub op zoek naar meer leden? Willen jullie jouw club breder onder de aandacht brengen?
AH, NOC*NSF en de sportbonden zijn een samenwerking aangegaan om Nederland nog meer te laten sporten. Wij doen natuurlijk mee. U als klant kunt binnenkort sparen voor gratis sporten en u als sportclub, in en om Joure, kan zich laten zien.  

Lees hieronder de volledige informatie. 
Ben jij met jouw sportclub op zoek naar meer leden? Willen jullie nieuwe activiteiten uitrollen of een andere doelgroep aan je binden? Of willen jullie je sportclub meer en breder onder de aandacht brengen? Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet, met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen. In september tot december organiseren we samen met duizenden gastvrije sportclubs de AH Sportactie, die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hén past.
Uit de succesvolle pilot van vorig jaar in Utrecht is gebleken dat de AH Sportactie het dusdanig laagdrempelig maakt om te gaan sporten, dat 70% van de sporters lid is geworden bij een sportclub in de buurt. Bovendien werden de sportactiviteiten gemiddeld beoordeeld met een 9. En het leuke is, de AH Sportactie valt tegelijkertijd met de Nationale Sportweek! Zowel de Nationale Sportweek als de AH Sportactie bieden jouw sportclub de gelegenheid mensen kennis te laten maken met jouw sportclub en jouw sport.

Wat houdt de AH Sportactie 2017 in voor sportclubs?
Iedere sportclub met een KvK nummer kan meedoen door sportactiviteiten gratis aan te bieden waar mensen met een volle spaarkaart zich voor kunnen inschrijven. Je bepaalt daarbij zelf welke en hoeveel activiteiten dat zijn en hoeveel mensen zich per activiteit in kunnen schrijven. Van bestaande trainingen open stellen tot nieuwe lessen voor een bepaalde doelgroep, alles is mogelijk. We willen daarbij sporters stimuleren minimaal 3 keer mee te doen zodat zij jouw sportclub goed kunnen leren kennen. Hoe meer sportactiviteiten voor jong tot oud hoe leuker natuurlijk!

Verbinding met de Nationale Sportweek
De tweede week van de AH Sportactie valt gelijk met de Nationale Sportweek, die dit jaar van 9 tot en met 17 september is. De Nationale Sportweek heeft als doel sporten en bewegen voor iedereen te promoten door landelijk en lokaal events, clinics en ludieke acties in te zetten. Ook jij kunt deze week als sportclub iets organiseren!

Wij hebben het voor jouw sportclub extra gemakkelijk gemaakt: zowel de AH Sportactie als de Nationale Sportweek werken via hetzelfde online zoek & boek systeem. Je hoeft maar één keer gegevens in te vullen, waarna straks jouw sportclub zichtbaar is op zowel de AH Sportactie website als op de Nationale Sportweek website. Zo kunnen mensen jouw sportclub eenvoudig vinden en heb jij per sportactiviteit inzichtelijk wie er bij jou komt sporten. Kijk voor meer informatie over de Nationale Sportweek 2017 op www.nationalesportweek.nl 
 
Hoe doe ik als sportclub mee?
Inmiddels hebben alle sportclubs in de regio Joure een email van onze collega Ronald ontvangen. Hierin staat precies vermeld wat u als sportvereninging kunt doen om deel te nemen. Email niet ontvangen of heeft u nog vragen? Neem contact op met de winkel via 0513-417300 en vraag naar Ronald. 

Doe mee!
Ben je een ambitieuze sportclub die op zoek is naar nieuwe leden of wil je de maatschappelijke rol van je sportclub vergroten? De Nationale Sportweek en de AH Sportactie helpen jou je doelen te bereiken. Zet je deuren open, organiseer leuke sportactiviteiten en doe mee! Ga snel naar www.clubprofiel.nl en meld je club aan!
Met sportieve groet,
NOC*NSF, de sportbonden en Albert Heijn Joure