Over ons

Albert Heijn Joure en Gall&Gall Joure zijn franchise winkels, dit betekent dat de eigenaar van de Albert Heijn Joure en Gall &Gall een ondernemer is en dat wij gebruik maken van de formules Albert Heijn en Gall&Gall. De heer en mevrouw Hoogeveen zijn voor velen van u geen onbekend gezicht. Dhr. Hoogeveen stuurde jarenlang de winkelvloer aan en mevrouw Hoogeveen heeft u wellicht geadviseerd met een heerlijke wijn of likeur in de Gall& Gall.
Zij worden beiden in 2016 66 jaar en zullen in de toekomst de winkel overdragen aan schoonzoon Eric Huijbrechts en dochter Margot Hoogeveen.
Waarbij u Eric met name zult tegenkomen op de winkelvloer. 
Albert Heijn Joure is in 2000 overgenomen van de familie Speelman. In 2003 is de winkel aangepast aan de nieuwe tijd en zijn er een aantal kleine wijzigen gedaan aan de winkel. Met name de indeling is veranderd.
In 2012 heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden, waarbij de winkel is vergroot tot 1200 m2. Op dat moment is ook de winkel binnen volledig vernieuwd en uitgebreid met onder andere de mogelijkheid tot (mobiel) zelfscannen.
Het assortiment is natuurlijk ook uitgebreid, maar mocht u desondanks toch nog iets missen, dan horen we het graag. 

We werken in onze winkel met ongeveer 70 medewerkers. Zij zijn er natuurlijk niet altijd tegelijk. We werken in teams om zo de openingstijden te kunnen verdelen. We werken in drie teams; Verkoop, Verkoopklaar en Verkoopafhandeling. De afdelingen worden aangestuurd door een klein managementteam.

Verkoop

De medewerkers van het team Verkoop zorgen er elke dag voor dat u onder andere heerlijk vers gebakken brood, versgesneden vleeswaren en een stukje kaas kunt kopen. Zij beginnen ’s ochtends al vroeg, wanneer de bakker het versgebakken brood komt brengen. De medewerkers op deze afdeling kunnen u altijd adviseren en informeren over de produkten die we verkopen. Heeft u een voedselallergie of –intolerantie, onze medewerkers helpen u verder. Want ook met een voedselallergie of – intolerantie kunt u heerlijk eten.
Op de afdeling Verkoop helpen Ida, Mirjam, Loes, Esmee, Hedwich, Silke, Willemijn, Sanne, Anne, Ilsa, Djurre, Esmee en Demi. 

Verkoopklaar

De medewerkers van het team Verkoopklaar zorgen er voor dat alle produkten in de schappen, koelingen en diepvries elke dag op voorraad en gevuld zijn. Zij weten ook precies waar elk product staat. Dus mocht u een vraag hebben, dan lopen zij graag even met u mee.
Het team op verkoopklaar bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. 

Verkoopafhandeling

De medewerkers  van het team Verkoopafhandeling zorgen ervoor dat u uw produkten kunt afrekenen bij de kassa of helpen u bij het zelfscannen van uw boodschappen. Sinds kort kunt u bij ons ook mobiel scannen, dat maakt boodschappen doen nog eenvoudiger en vooral sneller. Bij de medewerkers van de informatie balie, die u meteen ziet bij binnenkomst, kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen. Zij helpen u verder met het afhalen van uw BOL.com pakketje, het doen of afhalen van een fotobestelling. Ook verkopen wij er de postzegels en staatsloterijloten. Naast deze service, helpen onze informatiebalie medewerkers u ook graag in de Gall&Gall slijterij.
 
Wij werken met een kleine management team. Dit team zorgt ervoor dat alle medewerkers weten waar ze aan toe zijn en wat er van ze verwacht wordt.
De meesten van u kenne Eric Huijbrechts persoonlijk vanuit de winkelbezoeken. Sita maakt onderdeel uit van het managementteam maar werkt voornamelijk op kantoor en af en toe ziet u haar bij de informatiebalie. Anita , Ramon en Martijn ondersteunen het managementeam op de vloer.