Service

Bezorgdienst

Particulier
Bent u op de fiets, lopend, is tillen lastig voor u of wilt u gewoon gemak. Wij hebben een bezorgdienst voor uw boodschappen. U kunt heerlijk bij ons boodschappen komen doen en ondertussen een kopje koffie drinken en een praatje maken of advies vragen aan onze medewerkers. Bij het afrekenen aan de kassa of via de zelfscankassa kunt u aangeven of u uw boodschappen thuisbezorgd wilt hebben. Wij pakken voor u de boodschappen in en maken een afspraak hoe laat u de boodschappen wilt ontvangen. 

Zakelijk
Wij hebben een klaarmaakservice en bezorgdienst voor bedrijven. Heeft u hier vragen over neem dan hier contact met ons op.

 

Zelfscannen & Mobiel Scannen

Handig winkelen en tijd besparen door (mobiel)Zelfscan
Wanneer u gebruik maakt van de Zelfscan-mogelijkheden creëert u voor uzelf gemak en kunt u uw boodschappen meteen heel geordend inpakken terwijl u winkelt. Bij de kassa gaat het vervolgens razendsnel: binnen een minuut kunt u afrekenen. Daarmee voorkomt u dat u vertraging oploopt door een wachtrij en u kunt meteen snel en gemakkelijk betalen. 

Fotoservice

U kunt bij ons terecht voor het inleveren van uw fotorolletje en voor het afhalen van uw bestelling die u gedaan heeft bij de AH fotoservice. 
De Albert Heijn fotoservice kan tal van produkten leveren. U kunt denken aan fotoboeken evt met video, foto's op canvas, aluminium etc, wenskaarten, spelletjes, mokken, kalenders en nog veel meer. Mocht u een fotoboek lastig vinden, dan kunt u zelfs gebruik maken van de designservice. Voor alle informatie en mogelijkheden klik hier.

Bol.com

De tijd staat niet stil en inmiddels is online winkelen geen uitzondering meer. Het laten bezorgen van een pakje bij u thuis kan wel lastig zijn, soms bent u net even de deur uit en staat de postbezorger bij u aan de deur. Wij hebben voor een de oplossing. Bij ons kunt u tijdens onze ruime openingstijden altijd terecht voor het afhalen van uw pakketje van Bol.com. Denkt u eraan een afhaalbewijs en identiteitsbewijs mee te nemen? 

ING Pinautomaat

Wilt u geld pinnen, dan kunt u terecht bij onze ING pinautomaat. Deze automaat staat binnen, waardoor u altijd veilig kunt pinnen. 

OV-chipkaart en oplaadpunt

Reist u af en toe met het openbaar vervoer of wilt u uw persoonlijke gegevens niet bekend maken? Dan is de anonieme OV-chipkaart wat voor u. De kaart schaft u éénmalig aan voor € 7,50 bij onze klantenservice. Vervolgens kunt u zelf het saldo opladen bij de oplaadautomaat tegenover de informatiebalie. U kunt de OV-chipkaart direct gebruiken. De OV-chipkaart is niet persoonsgebonden en kunt u delen met bijvoorbeeld uw partner of gezin, maar niet tegelijkertijd. U reist bijvoorbeeld zelf met de anonieme kaart met de bus naar Den Haag en uw partner gebruikt dezelfde kaart een dag later om met de bus naar Rotterdam te reizen. Heeft u vragen over het gebruik of hulp nodig bij het opladen van de anonieme OV-chipkaart? Stel ze aan één van onze medewerkers bij de klantenservice
 

Postzegels

Nog een handige service van Albert Heijn Joure. Bij onze informatiebalie worden postzegels van PostNL verkocht en in de maand december kunt u hier uw kerstzegels aankopen.

Toegangskaarten

Als je bij Albert Heijn je toegangskaarten koopt voor attractieparken en de leukste dierentuinen, hoef je straks niet in de rij te staan bij de kassa's. Je kunt meteen doorlopen naar de controlepoorten.

Toegangskaarten met €3 Air Miles korting
Tegen inlevering van 300 Air Miles krijg je 3 euro korting op alle parken. Je vindt de kaarten bij de kassa of vraag er naar bij de servicebalie in de winkel.

Op dit moment verkopen wij toegangskaarten voor de volgende parken en dierentuinen; Artis, Bobbejaanland, Burger's Zoo, Diergaarde Blijdorp, Efteling, Madame Tussauds, Madurodam, Ouwhands Dierenpark, Plopsaland de Panne en Indoor. 
Veel plezier!
 

Cadeaukaarten

Wilt u graag iemand een cadeau geven, maar weet u niet precies wat u voor diegene kunt kopen, dan kunt u kiezen voor een cadeau in de vorm van een cadeaukaart. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende kaarten, onderverdeeld in drie categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd. Deze cadeaukaarten kunt u laten opwaarderen bij de kassa. U kunt kiezen voor cadeaukaarten met een vaste waarde of u bepaalt zelf welk geldbedrag er op wordt gezet. Om het geheel af te maken, kunt u de kaart verpakken in een feestelijke cadeauenvelop. 
Tegenwoordig is er ook een Albert Heijn cadeaukaart verkrijgbaar.
 

Telefoonkaarten

We verkopen naast AH Mobiel ook telefoonkaarten van alle aanbieders.  Deze zijn zowel bij de kassa als informatiebalie verkrijgbaar. Direct opwaarderen is eenvoudig door middel van een bon die u ontvangt. De aanschaf hiervan is ook via zelfscan mogelijk. En mocht u vragen hebben, geen probleem: we helpen u graag.
 

Loterijtickets

Wij verkopen loten en tickets van onder andere de Staatsloterij, Eurojackpot, Lucky Day, Toto krasloten, Loto en Miljoenenspel. 

SPEEL BEWUST 18+